Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 23 juli 2010

PHS: laatste nieuws

Op 11 oktober bracht D66 Lochem een persbericht uit over de plannen met het goederenvervoer in Nederland en de gevolgen voor het Oosten des lands. Kijk hier. Op 12 oktober bericht De Stentor naar aanleiding van dit persbericht en de behandeling van het onderwerp in de raad van Lochem als volgt: kijk hier. De Stentor berichtte ook over de positie van regio Stedendriehoek waar de gemeente Lochem deel van uit maakt: kijk hier.

Er is een memo over het Programma Hoogfrequent Spoor van het college van Lochem aan de raad. Kijk hier.

Zaterdag 2 oktober waren er acties langs de hele IJssellijn, de Twentelijn en de Twentekanaallijn. Voor een impressie van de actie bij Joppe waar ook ons raadslid Piet Polderman aanwezig was kijk hier. In Eefde was Gerrit Brummelman, onze fractievoorzitter, aanwezig. Voor het laatste nieuws gaat u naar deze website.