Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 19 september 2013

Hamp Harmsen lijsttrekker

In een druk bezochte afdelingsvergadering van D66 Lochem op woensdag 18 september is Hamp Harmsen gekozen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart volgend jaar. Hamp is al enige jaren actief bij de D66 fractie in de Lochemse raad. In een presentatie voor zijn verkiezing benadrukte hij dat zo veel mogelijk leden een bijdrage aan het raadswerk moeten leveren. Ook hoopt hij meer jongeren aan te trekken binnen de gelederen van de partij.

De kandidaatstelling voor de overige plaatsen op de lijst is in volle gang. In de vergadering werd ook een stemadviescommissie ingesteld voor de volgorde op de lijst. De gekozen lijsttrekker, voorzitter Gelfke Lootsma en de voorzitter van D66 Zutphen-Warnsveld Hans Schenk vormen samen deze commissie. Later dit najaar bepalen de leden in een zgn. poststemming de definitieve volgorde.