Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 20 januari 2014

Lochemse Politiek en Lokale Economie : D66 Thema Avond

Op 26 februari organiseert D66 Lochem een avond over het thema Gemeentepolitiek en Lokale Economie. Het thema is een belangrijk onderdeel van het verkiezingsprogramma van de afdeling.

Zo zijn er nog twee thema-avonden: over Infrastructuur op 12 februari en over Naoberschap op 12 maart. Onder aanvoering van lijsttrekker Hamp Harmsen uit Lochem voert D66 campagne onder het motto Naoberschap, Ondernemerschap en Vakmanschap.

Over het thema Gemeentepolitiek en Lokale Economie krijgt het publiek de gelegenheid om zich uit te spreken aan de hand van stellingen. De avond wordt geleid door Bart van der Meij uit Gorssel, kandidaat raadslid voor D66 en in het dagelijks leven bedrijfsadviseur.

Het programma begint om 20.00 uur. Locatie: De Brink, gebouw aan de kerk in Gorssel, Hoofdstraat 27, 7213 CN. Vanaf 21.30 uur wordt er nagepraat onder het genot van een hapje en een drankje verzorgd door café De Hoek.

Uitgebreide informatie vindt u hier