Steun ons en help Nederland vooruit

zondag 7 mei 2017

Hamp Harmsen kandidaat lijsttrekker GRV 2018

In gemeente Lochem heeft Hamp Harmsen zich verkiesbaar gesteld voor de functie van Lijsttrekker Gemeenteraadsverkiezingen Gemeente Lochem.

 

 


Hamp Harmsen

Aanmeldformulier Hamp

 

 

 

 

Zijn toelichting:

Graag wil ik mezelf wederom kandidaat stellen voor Lijsttrekkerschap GRV 2018. Na enkele jaren raadslidmaatschap en fractievoorzitter voor D66 Lochem denk ik de kar opnieuw succesvol te kunnen trekken in het belang van D66 Lochem en al haar stemmers in de gemeente Lochem. Tot slot wil ik wijzen op mijn LinkedIn Profile waarin een uitgebreid overzicht staat van mijn persoon.

Meer weten over Hamp? Kijk dan ook eens op zijn profielpagina op deze website

Het filmpje van zijn motivatie is te bekijken via ons YouTube kanaal.

 

 

 

 

Alle leden ontvangen een persoonlijke mail  waarin zij uitgenodigd worden om te stemmen.