Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 14 juni 2017

Hamp Harmsen gekozen tot lijsttrekker GRV 2018

Met ruime meerderheid van stemmen hebben de leden van D66 hun vertrouwen uitgesproken in Hamp Harmsen als lijsttrekker van D66 Lochem voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

De kersverse lijsttrekker is de huidige fractievoorzitter en raadslid van D66 Lochem en al langere tijd politiek actief. Hamp: “Ik ben erg trots dat ik het vertrouwen heb gekregen van zoveel leden om lijsttrekker te mogen zijn voor D66 Lochem. We gaan nu hard werken aan een mooi resultaat op 21 maart 2018!”

Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in de raad met vier van de 23 raadszetels. In het college heeft D66 een van de drie wethoudersposten. “We hebben veel van ons verkiezingsprogramma 2014 verwezenlijkt of realiseren dat nog deze termijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze inwoners dit waarderen!”, aldus Hamp Harmsen.

Komende periode kiezen de leden van D66 de kandidaat raadsleden.