Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 30 oktober 2017

D66 nodigt inwoners gemeente Lochem uit

Open avond op 14 november

Komend voorjaar zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. D66 Lochem wil op weg hiernaar toe graag horen hoe inwoners van gemeente Lochem terugkijken op de afgelopen periode en vooral ook wat zij belangrijk vinden voor de toekomst. Daarom organiseert de partij op 14 november een informele bijeenkomst.
 
Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 was het opkomstpercentage in de gemeente 64,5%. Dik 3000 inwoners van Lochem stemden op D66. Op dit moment is D66 vertegenwoordigd in de raad met vier van de 23 raadszetels. In het college heeft D66 een van de drie wethoudersposten. Fractievoorzitter Hamp Harmsen: “We hebben veel van ons verkiezingsprogramma 2014 verwezenlijkt of realiseren dat nog deze termijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat onze inwoners dit waarderen, maar we gaan heel graag het gesprek aan”.
 
Weten wat er speelt
Raadsleden, wethouder, fractieondersteuners en enkele leden van het bestuur zijn aanwezig om het gesprek aan te gaan over wat er speelt en leeft in de gemeente. Belangstellenden zijn van harte welkom vanaf 19.30 uur op 14 november bij Scholten op de Kleine Markt in Lochem. Daar staat de koffie klaar.
 
Met de opgehaalde input gaat D66 aan de slag om het verkiezingsprogramma en de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018 samen te stellen.