Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 14 december 2017

Kandidatenlijst D66 Lochem bekend

De leden van D66 Lochem hebben de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld. Naast lijsttrekker Hamp Harmsen uit Lochem als nummer 1 hebben de huidige raadsleden Marleen van der Meulen (Gorssel) en Tanja Pompe (Lochem) de posities 2 en 3 bezet. Nieuwkomer Leendert Stutvoet uit Epse staat op nummer 4 en Pauline Mastbergen (Lochem) bezet plek 5 en is evenals Leendert klaar om als raadslid voor D66 Lochem te fungeren.

Na deze vijf is de lijstvolgorde als volgt: Sierk Plaat (Gorssel), Paul Höppener (Lochem) en Bart Wentink (Laren), Trix van der Linden (huidige wethouder), Piet Polderman (Harfsen), Gelfke Lootsma (Eefde) ,  Gerrit Brummelman(Eefde), Mariska Haitink (Lochem), Bob van ’t Klooster(Gorssel) en Carel Petersen(Epse).

Mooie mix
Lijsttrekker Hamp Harmsen: ”Ik ben erg blij met deze lijst. Een goede man- vrouw verdeling en vertegenwoordiging uit alle windstrekken van de gemeente Lochem en een mooie mix van ervaring, kennis en kwaliteit. Met ons verkiezingsthema #goedvoorelkaar gaan we vol vertrouwen de verkiezingen tegemoet en zullen we in de volgende raadsperiode onze groene, liberale en sociale lijn doorzetten”.

Goed voor elkaar
Begin januari presenteert D66 Lochem haar verkiezingsprogramma #goedvoorelkaar. Tot die tijd haalt D66 Lochem nog input op bij inwoners van de gemeente Lochem.