Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 25 januari 2018

D66 presenteert Verkiezingsprogramma!

Afgelopen week presenteerde Hamp Harmsen, lijsttrekker van D66 Lochem, in de Schouwburg Lochem het D66 verkiezingsprogramma: “Een goed, groen en gaaf programma!”.

Hamp Harmsen: “Onze uitdaging voor de komende periode is het behouden en verbeteren van onze gemeente als een gewilde woon- en vestigingsplaats. Daar willen we graag samen met de inwoners aan werken! We willen elkaar de ruimte geven, eigen initiatieven stimuleren en zorgen voor een duurzame samenleving waar mensen zich thuis voelen, met voldoende banen, goed onderwijs en prima voorzieningen. Daar maakt D66 Lochem zich sterk voor.”

Goed voor elkaar

Het motto van de partij voor de komende periode is ‘Goed voor elkaar!’. “We luisteren naar elkaar en hebben oog voor elkaar.  We zoeken elkaar op en zorgen ervoor dat zoveel mogelijk mensen kunnen blijven meedoen in de samenleving. Oftewel: samen zijn we goed voor elkaar en samen hébben we het goed voor elkaar!”, legt Harmsen uit.

Programma voor alle inwoners

Hamp Harmsen is blij dat de leden en inwoners, jong en oud, input hebben geleverd. Volgens hem is het mede hierdoor een programma voor alle inwoners Lochem geworden. De verkiezingsflyer is zowel in het Nederlands, Turks als in het Achterhoeks. “Goed veur Mekare, As dit programma oe an steht, dan zo’j, dan ko’j, dan mo’j op D66 stemmen!”, sloot Harmsen met een knipoog af.

Verkiezingsprogramma D66 Lochem 2018

Flyer Verkiezingen Turks

Flyer Verkiezingen Dialect