Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 22 maart 2018

Verkiezingsuitslag

De afgelopen vier jaar hebben we als D66 mede aan het roer gestaan in de prachtige gemeente Lochem. Vol enthousiasme en met goede resultaten. Daar zijn we trots op. Hebben we alle inwoners van de gemeente Lochem tevreden kunnen stellen? Nee, dat niet. Erg spijtig. In een coalitie zitten betekent samenwerken en dan kan je niet altijd je zin krijgen. Achteraf hadden sommige zaken beter gekund, of anders. Maar dat is achteraf.

Kiezers in gemeente Lochem hebben gisteren hun stem laten horen. Voor D66 betekent dit 40% minder stemmen. Een duidelijk en heftig signaal waar we wat mee gaan doen. Zo stellen we ons de vraag hoe we het in de toekomst anders moeten gaan doen. Daarbij zoeken we, zoals u van ons gewend bent, de inwoners van de gemeente Lochem heel graag op. Om samen met dezelfde enthousiaste en inzet te werken aan een betere samenleving voor ons allemaal.

Verliezen is nooit leuk. Maar uit verlies kun je ook winst halen. Je kunt kijken wat je ervan kunt leren, waar je iets hebt laten liggen, wat je andere aanpak moet zijn. Wij gaan door met rechte rug en kop omhoog. Voor de dikke 1.800 inwoners die op ons gestemd hebben, voor alle inwoners van de gemeente Lochem, samen met u aan de bak! Goed voor elkaar, progressief en realistisch! Wilt u reageren? Mail naar d66hampharmsen@icloud.com

Hamp Harmsen

Fractievoorzitter D66 Lochem