Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 12 november 2020

Marleen van der Meulen heeft een plek op de advieskandidatenlijst voor de Tweede Kamer verkiezingen

Marleen van der Meulen, raadslid/fractievoorzitter voor D66 in de gemeenteraad van Lochem en woon­achtig in Gorssel, staat voor D66 op de advieskandidatenlijst voor de Tweede Kamer­verkiezingen in 2021. De lijst is op 11 november openbaar gemaakt. De advies­lijst telt 65 kandidaten. Marleen van der Meulen staat op plaats 37.
Marleen van der Meulen D66 klein

 

Marleen van der Meulen, raadslid/fractievoorzitter in onze Lochemse gemeenteraad, staat voor D66 op de advieskandidatenlijst voor de Tweede Kamer­verkiezingen in 2021. De lijst is op 11 november openbaar gemaakt. De advies­lijst telt 65 kandidaten. Marleen van der Meulen staat op plaats 37. 

Geen woorden maar daden
Marleen van der Meulen noemt D66 een partij ‘mooi in het midden’ en zegt dat de leus van de partij ‘En Nu Vooruit’ haar op het lijf is geschreven: ‘geen woorden maar daden.’
De leden van D66 kunnen vanaf donderdag 19 november stemmen over de kandidaten­lijst. Begin december is de definitieve kan­didaten­lijst bekend.