Steun ons en help Nederland vooruit

Publicaties

Uitnodiging voorjaarsborrel (leden én geïnteresseerden)

Beste Democraat,

Zien we u op dinsdag 10 maart tijdens de Voorjaarsborrel? Een tweetal D66’ers hebben we in ieder geval al weten te strikken om erbij te zijn!
Jaimi van Essen, wethouder in de gemeente Losser en Stan Hellegers, Statenlid in Gelderland zijn van de partij.

Ons raadslid Marleen van der Meulen gaat met hen in gesprek zodat we alles te weten komen over de ontwikkeling van gasloze woningbouw, energieleningen voor sportclubs of het verduurzamen van fabrieken. Maar laten we ook de komst van windmolens en de duurzame kaders voor ruimtelijk beleid niet vergeten. U heeft vast ook nog vragen die nodig beantwoord moeten worden, het verduurzamen van ons leven is immers aan de orde van de dag en levert veelal levendige discussies op. Worden de jaren 20 het “duurzaamheids-decennium”, zal duurzaam nu definitief doorbreken?

Er wordt natuurlijk ook aandacht geschonken aan de informele en sociale kant van onze partij en het lidmaatschap. Deze avond zijn uiteraard de raadsleden en het bestuur ook aanwezig. Het is alweer even geleden dat we elkaar spraken, er zijn mooie ontwikkelingen en daarnaast hebben we de afgelopen maanden een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen. Kortom; deze borrel is ook voor hen hét moment om D66’ers uit de buurt te leren kennen en erachter te komen dat D66 ook een lokaal netwerk is.

De voorjaarsborrel wordt voorafgegaan door een korte ALV welke om 19.30 start. Vanaf 20.00 u zijn ook niet-leden van harte welkom. Nadrukkelijk vragen we u om geïnteresseerden te wijzen op deze bijeenkomst of hen te introduceren!

Wanneer: dinsdag 10 maart 2020
Waar: Grandcafé ‘T Langenbaergh ( Deventerweg 1 te Laren)
Start: 20.00 uur voor alle belangstellenden en leden
Start ALV om 19.30 voor leden

Wilt u alvast meer weten over onze gasten?
Jaimi van Essen: https://losser.d66.nl/mensen/jaimi-van-essen/
Stan Hellegers: https://gelderland.d66.nl/mensen/stan-hellegers/

Gepubliceerd op 13-02-2020 - Laatst gewijzigd op 19-02-2020